Pitkä aika mennyt viimeistä päivityksestä, mut liian paljon tapahtunut.

Talomme paloi 3.5 ja asuimme sen jälkeen evakossa keskustassa vamhempieni talossa elokuun alkupäiville saakka. Olihan tuo elämää. Kuskasin koirat aamuin illoin tarhaan ja lapset kouluun tai bussia odottamaan. Kesä meni, syksyllä jaksoin viimein jatkaa Pinin jälkitreenejä, mutta kisoissa ei toivottua tulosta tullut, suunta kuitenkin oikea. Rasa saanut elää hieman liikaa elopellossa, mutta en tee väkisin, jokapäivä tulee kuitenkin tuota "jotakin" ... kun vaan saan itteni kuntooon alkaa se "oikea" treenaaminen, en halua kuitenkaan pilata mitään väkisin tekemällä. Elokuussa muutimme Himospeiliin tähän Arin mummulan paikalle Havulaan. Tuttu talo, onhan Arin sisko tämän miehineen rakentanut joskus 10v sitten.

Rasasta kasvanut iso mies. Säkäkorkeus jotain 65-68cm? painoa nyt 11 kk iässä reilut 32kg (tarviikin muuten muistaa punnata mies) nostellut koipeaan jo kasvattajalta lähtien ja nykyisin ei mene lenkeillä 5m kun pitää taas merkata. Uroskoirat!!!!

Nartut nalkuttavat sille jatkuvasti, kun pitää takamukset haistella kokoajan, väistää muttei paljoa akkojen höpinöistä välitä (tai muista niitä 5s. päästä)

 

Koirat saivat talkoilla uudet tarhat kasvimaalle, jossa ne viettävät yleensä päivät ja vahtivat talon rakentamista

 

Joulu vietetään "kotona" eli kunnes pääsemme takaisin kotiin asumme naapurissa 80m päässä, ihan hyvä olla muttei ole oma koti !

 

Hyvää Joulun odotusta kaikille!